Gratis verzekeringscheck voor gezinnen!

Wij adviseren dagelijks particulieren en bedrijven welke verzekeringen het meest geschikt zijn in hun situatie.

In onze optiek hoeft niet elk risico verzekerd te worden. Alleen die risico’s die u niet zelf kunt dragen, moet u verzekeren.

De praktijk leert ons dat veel mensen toch ‘oververzekerd’ zijn. Veel mensen zijn zich er ook niet van bewust dat verzekeringen elkaar qua dekking kunnen overlappen. Dit zien wij regelmatig bij gezinnen voorkomen.

Daarom maken wij in de maand december graag tijd vrij om 50 verzekeringschecks voor gezinnen uit te voeren. Dat doen we gratis en vrijblijvend.

Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op.

Na een telefonisch intakegesprek van 10 minuten gaan wij voor u aan de slag en vergelijken uw huidige gezinspakket met een groot deel van de verzekeringsmarkt. U hoort dan binnen enkele dagen of u de juiste dekking heeft en hoeveel u kunt besparen.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle administratieve afhandeling bij overstappen.

Ik spreek u graag!

Robert de Haas

Gratis uw verzekeringen laten vergelijken!

Ons motto bij Unie Assurantie is ultiem gemak. Dat betekent dat u bij ons één maandbedrag heeft, één polis en één telefoonnummer voor al uw verzekeringen. U staat bij ons ook nooit in de wacht en we werken al helemaal niet met doorkiesnummers. U krijgt altijd een hoogopgeleide medewerker aan de lijn en wilt u liever langskomen, dan bent u bij ons van harte welkom. Maak gebruik van onze aanbieding en ervaar de service van een kantoor bij u in de buurt!