Let op! Geld lenen kost geld!

Verstandig en plezierig lenen bij Uniekrediet

Ondanks het gegeven, dat geld lenen tegenwoordig minder gemakkelijk gaat, wordt er nog steeds op internet veel reclame voor gemaakt. Maar een lening is meer dan alleen geld krijgen, het is ook een verplichting. Daarom is het belangrijk om verstandig te lenen via een betrouwbare tussenpersoon.

Als u geld wilt lenen biedt Uniekrediet u verschillende mogelijkheden. Veelgevraagde kredietvormen zijn een Doorlopend Krediet  een Persoonlijke Lening en een Restschuldfinanciering. Bij een doorlopend krediet zijn de rente en looptijd variabel en kunt u tussentijds geld opnemen en aflossen. Bij een persoonlijke lening staan de rente en looptijd vast en wordt er maandelijks een vast bedrag afgelost. Wel kunt u tegenwoordig extra aflossen zonder meerkosten. Met een restschuldfinanciering kunnen wij u mogelijkheden bieden wanneer de huidige woning onder water staat. Raadpleeg hierover uw adviseur.

Bij alle kredietvormen is het bovendien mogelijk uw maandtermijn te verzekeren. Mocht u werkloos en/of arbeidsongeschikt worden, dan keert deze verzekering maandelijks het bedrag uit dat u hebt verzekerd. Wanneer u of uw partner komt te overlijden wordt er vanuit de overlijdensrisicoverzekering eenmalig een bedrag uitgekeerd waarmee de financiering geheel of gedeeltelijk afgelost kan worden.

Persoonlijk leenadvies bij Uniekrediet

Wij kunnen u prima helpen bij het zoeken naar de leenvorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Op basis van uw wensen stellen wij een persoonlijke offerte samen waarin wij u de mogelijkheden van een verantwoorde lening weergeven.

Bent u op zoek naar een lening met een aantrekkelijke rente? Neem dan gerust contact met ons op.