Let op! Geld lenen kost geld!
Wendy de Haas

Lening oversluiten

Sluit uw dure lening nu over naar Uniekrediet en bespaar geld.

Uniekrediet biedt de allerlaagste rente voor Doorlopende Kredieten. Tot € 25.000 is de rente 4,7%, boven de € 25.000 (tot maximaal € 50.000) zelfs 4,5%! Mogelijkheden zijn er tot € 75.000,-

Kortom, een goed moment om gebruik te maken van de gratis oversluitservice van Uniekrediet.

Het kan voorkomen dat u één of meerdere leningen heeft lopen bij verschillende aanbieders. Bijvoorbeeld: een roodstand, een creditcard die maandelijks wordt afbetaald of een postorderkrediet. Bij Uniekrediet kunt u uw lening oversluiten, op deze manier bespaard u geld en heeft u een duidelijk overzicht.

Uniekrediet is op zoek naar goede betalers tot 59 jaar met een vaste bron van inkomsten die hun lening sneller willen aflossen. Wij stunten niet, selecteren streng, staan onder controle van de AFM, brengen geen kosten in rekening en nemen geen BKR ‘a-coderingen’ in behandeling.

De oversluitservice van Uniekrediet is gratis. De hoogte van uw krediet limiet is afhankelijk van uw inkomen, lasten en persoonlijke omstandig heden. U kunt maximaal € 75.000 lenen. Elke maand betaalt u rente en aflossing. U kunt ook kiezen voor een tussentijdse extra aflossing of betaling van het hele bedrag in één keer, natuurlijk zonder kosten.

Persoonlijk leenadvies bij Uniekrediet

Uniekrediet geeft u graag advies over het oversluiten van uw lening. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.