Heeft jouw zorgverzekering een doorleverplicht met een scherpe premie in 2024?

En wist je dat veel polissen zijn verandert in een combinatiepolis in 2024?

Jonge vrouwelijke arts in operatiekleding en een beschermend gezichtsmasker dat een anesthesiemachine voorbereidt voor een operatie
Nieuws
Datum: 30-11-2023

Voor het komend jaar bevelen wij Stad Holland aan als zorgverzekeraar. De meest uitgebreide basisverzekering van Stad Holland is goedkoper dan de meest uitgebreide basisverzekering van de grote verzekeraars VGZ, CZ en Zilveren Kruis.

Door-lever-plicht?

Stad Holland heeft voor 2024 een doorleverplicht afgesproken met de ziekenhuizen. Dat betekent dat je gewoon bij je eigen ziekenhuis zorg kan blijven ontvangen ook als het omzetplafond is bereikt! Heb je het nieuws de afgelopen tijd gevolgd, dan weet je dat steeds meer ziekenhuizen aan het eind van het jaar een omzetplafond behalen. Als dit wordt bereikt, kan het gebeuren dat je niet meer bij je eigen ziekenhuis terecht kunt. Dat heb je dus niet met Stad Holland.

De hele ruime keuze aan zorgverleners

Bij Stad Holland kan je zelf kiezen naar welke zorgverlener je gaat. En wanneer jouw zorgverlener geen contract met Stad Holland heeft dan wordt de rekening vergoed. (voor zover het gehanteerde tarief van de zorgverlener niet buitensporig hoog is!) Alleen bij niet-gecontracteerde zorgverleners in de wijkverpleging en GGZ, geldt er een vergoeding van maximaal 75% van het NZa Tarief. 

De doorleverplicht, ruime keuze aan zorgverleners, de handige app en snelle uitbetaling met een scherpe basispremie (zeker als je een aanvullende verzekering wilt), zijn de belangrijkste redenen waarom wij Stad Holland ook in 2024 aanbevelen!

Heeft u nog vragen?

Reageer dan op deze mail, neem contact met ons op via telefoonnummer 078-6215622 of kom langs op ons kantoor. Wij helpen u graag!

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.