Ook uw woning verduurzamen?

Denkt u al na over het verduurzamen van uw woning? De energieprijzen rijzen de pan uit en dit is het moment om uw woning te verduurzamen. 

Aan het verduurzamen van uw woning, of het nou om isolatie, zonnepanelen, vloerverwarming of een warmtepomp gaat, zitten kosten waar u vaak geen rekening mee gehouden heeft.

Welke mogelijkheden zijn er om deze kosten te financieren? Het (over)sluiten van de hypotheek brengt vaak hoge kosten met zich mee en is niet altijd de best passende oplossing voor uw situatie.  

Wij van Uniekrediet denken en rekenen graag met u mee om te kijken welke financieringsvorm om uw huis te verduurzamen het best bij u past. En wist u dat er sinds 1 januari 2022 onder voorwaarden 30% subsidie te krijgen is?  

Betaalde rente op de financiering van het verduurzamen van uw eigen woning is vaak in box 1 aftrekbaar (net als uw hypotheekrente!)

Wilt u meer informatie  klik dan op onderstaande button of bel ons voor het maken van een afspraak.

Ja, ik wil advies op maat!

Verduurzamen woning
Nieuws
Datum: 12-10-2022

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.